Werkwijze Grafisch Ontwerp

Wat mag je van mij verwachten?
In de eerste plaats een persoonlijke aanpak. Voor minder ga ik niet.

geen ‘one fits all’

…maar een begeleiding op maat van jouw behoeften. Een gevoel vertalen naar een mooi en stijlvol grafisch ontwerp waar jij én je klanten het warm van krijgen, dat is mijn missie.

missviss-tekenen

LUISTEREN & INSPIREREN

Hier zet ik een van mijn beste kwaliteiten in: luisteren. Naar jouw verhaal, jouw missie, je aanbod en je droomklanten. Dit is de basis om samen tot een moodboard te komen, een visualisatie van je nieuwe concept.

hanne-verbaeten-luisteren-inspireren

CREEREN & FINETUNEN

Tijd om mijn creatieve geest aan het werk te zetten. Je ontvangt een aantal grafische voorstellen. Je maakt daarna een keuze en die ga ik verder finetunen net zolang tot we allebei een kippenvel moment beleven.

hanne-verbaeten-creeren-finetunen

LANCEREN & ADVISEREN

Het magische moment: een persoonlijk grafisch ontwerp dat jouw missie uitstraalt. Een krachtige huisstijl klaar om de wereld te veroveren.

hanne-verbaeten-lanceren-adviseren

Ik bezorg je een gepersonaliseerde huisstijlsheet. Hiermee heb je alle tools zelf in handen om je onderneming overal in één en dezelfde stijl naar buiten te brengen. Ik adviseer je graag hoe je dit alles in de praktijk omzet. Denk maar aan visitekaartjes, autobestickering, website, social media templates…


Super, wanneer kunnen we starten?

missviss-koffie